Dette themet fra Themekraft er ganske annerledes enn de fleste andre themes her i systemet. Det er utrolig fleksibelt, med over 100 konfigurasjons-opsjoner kan dette themet brukes i nær sagt alle mulige utseender. Dette er et profesjonelt theme som nå er rullet ut til alle med minimum PRO medlemskap (De som signer opp i januar får jo dette gratis). Mange av mulighetene her, er ting som man ellers ikke finner i vanlige themes, og må ty til avansert utvidelser og masse ekstra. Alt dette er tilgjengelig rett fra konfigurasjons-panelet i dette nye themet. For å se en demo av dette themet, kan man gå til leverandørens hjemmeside: x2.themekraft.com

Ønsker du å benytte dette themet på siden din her, kan du bare gå til “kontrollpanelet” og “themes” under “Utseende”. Her skriver du inn “X2” i søkeboksen og trykker “søk”. Themet kan bare aktiveres med en gang, da preview av dette themet ikke gir noen mening. Man får ikke tilgang til det avanserte konfigurasjons-panelet uten å aktivere det, og utseendet kan ta nær sagt alle mulige former ut fra hvordan man setter det opp. Jeg har satt det opp på bloggen min om noen har lyst til å se.  blog.horneks.com